WORKSHOP "OMGAAN MET DE CAMERA"

Veel mensen worstelen nog met het gebruik van hun onbekende digitale toestel. Er zijn ook meer mogelijkheden dan met een analoog toestel; denk aan ISO-waarde instellen en witbalans, resolutie en beeldgrootte. Laat je camera niet de barrière zijn om een goede foto te maken maar juist een vriend, een stuk goed gereedschap om een bijzondere foto te maken. Juist door de camera met de hand in te stellen en niet automatisch krijg je bijzondere foto's die niet iedereen maakt

Behandeld wordt de camera in al zijn facetten. Aan het einde van de dag heeft dat apparaat dus geen of bijna geen geheimen meer. In ieder geval weet je waar de knoppen voor zijn en hoe je die kunt gebruiken.

Kosten zijn Eur 88,- inclusief lunch en koffie, thee ed. Tijd: van 9:00 tot 16:00 uur.

Lokatie: Doesburg/Angerlo

Cursus

Apart-fotografie biedt fotografiecursussen en fotografiedagen aan voor zowel beginners als gevordenden. De groepen bestaan meestal uit 5-7 man/vrouw. Door deze beperkte schaal is de inbreng van de cursist erg groot. Het plezier in fotograferen staat voorop.

De belangrijkste punten die in de cursussen aan bod komen zijn:

Meld u aan (via de mail) voor de eerst volgende fotografiedag "Omgaan met de Camera" op een zaterdag wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Hier gaan we helemaal in op het gebruik van de digitale camera zoals:

Meld u aan (via de mail) voor de eerst volgende fotografiedag "Bijzondere foto's maken" op een zaterdag. Hier gaan we het geleerde uit de eerste cursus toepassen om tot prachtige beelden te komen: